TILAUSEHDOT

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24% sekä rahdin suomeen. Vähimmäistilausmäärä räätälöidyille sementtilaatoille on 4 m2. Varastomalleja saa tilata pienemmänkin erän. Zellige mallistolle minimitilaus on 2m2.
Tutustuthan kuljetus- ja käyttö-ehtoihimme, ennen kuin teet tilauksen.
TILAUKSET

TOIMITUSAJAT

Toimitusajat lasketaan siitä kun tilaus on tehty ja vahvistettu.
Käsintehdyt sementti- laatat sekä Zelliget:
Varastotuotteet : n. 2 viikkoa tilauksesta
Tilaustavarana: n. 8-9 viikkoa

Amadis laatat:
Varastotuotteet: n. 2-3 viikkoa
Tilaustavarana: n. 3-5 viikkoa

KULJETUS

Rahti Suomeen sisältyy hintaan
Jakelu työmaalle lasketaan tapauskohtaisesti.

HINTAESIMERKKI

Sementtilaatat : alk. €110 /m2
Zellige: alk. €200 /m2
Käsinmaalatut alk €500/m2
Amadis laatat alk. €77 / m2


Kaikki hinnat sis. alv 24%

KÄYTTÖEHDOT

Käyttöehdot katsotaan hyväksytyiksi kun ennakko on maksettu.
Laskemme toimitusajan ajankohdasta kun ennakkomaksu on vastaanotettu, jolloin myös aloitamme tilauksen tuotannon.
Mikäli haluat perua tilauksen ennakkomaksun jälkeen emme palauta ennakkomaksua, mutta emme myöskään veloita loppulaskua.
On tärkeää että tarkastat tuotteet 24h sisällä toimituksesta. Tämän jälkeen emme voi hyväksyä mitään reklamaatioita. Emme ota vastuuta mihinkään lattiaan liittyvään ongelmaan, esim. kestävyys, vanheneminen, värimuutoksiin, rikkoutuneisiin kulmiin, värivaihteluihin, tahroihin jne. kun lattia on asennettu. Emme myöskään ota vastuuta asennuksen yhteydessä tapahtuneista virheistä.
HUOM! Käsintehdyssä tuotteessa asiakkaan pitää varautua väri-, koko- ja kuvio-vivahteisiin sekä mahdollisiin rosoisiin kulmiin. Nämä mainitut ei siis ole reklamoitavia tuotevikoja vaan kuuluvat tuotteen luonteeseen. Asiakkaan mittaukset ja tilattu määrä on asiakkaan vastuulla. LaParra Oy ei myöskään ota vastuuta asiakkaan vääristä värivalinnoista, mikäli toimitettu tavara vastaa tilattua värikoodia. LaParra Oy ei missään olosuhteista ota mitään taloudellista vastuuta, joka ylittää kauppahinnan. Suosittelemme aina 10% laatoitusvaraa.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Kaikki ohjeet ja tekninen informaatio jotka on kirjoitettu näille sivuille ovat ohjeellisia. Emme ota vastuuta mistään ohjeesta tai neuvosta jotka esitellään näillä kotisivuilla tai muun LaParra Oy:n edustajan kanssa käydyn kirjeenvaihdon yhteydessä. Tämä siksi että meillä ei ole mitään kontrollia asentajan ammattitaidosta, asennusympäristöstä, sääolosuhteista, tms, jotka voivat osaltaan vaikuttaa lopputulokseen.
Yhteystiedot
Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen vastuuvapauslausekkeeseen tai yleisiin käyttöohjeisiimme, ota yhteys meihin. LaParra Oy. Puh: 050-5850083